Vipps Partner

    

ENTERPRISE NETTSIDER OG HOSTING
Microsoft 365 via Preferium.no

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

I en tid hvor effektivitet og fleksibilitet er nøkkelen til suksess for bedrifter, tilbyr Preferium.no en fullstendig Microsoft 365 løsning til norske bedrifter. Med Preferium.no ved roret, trenger din bedrift ikke å bekymre seg for kompleksiteten ved å implementere og administrere Microsoft 365, tidligere kjent som Office 365.
backup microsoft 365

Introduksjon til Microsoft 365

Microsoft 365 representerer den nyeste evolusjonen av Microsoft Office 365, som gir bedrifter tilgang til en rekke produktivitetsverktøy som Office, Teams, OneDrive, Outlook og PowerPoint. Denne integrerte løsningen sikrer at bedriften din har alt den trenger for å være produktiv i den digitale tidsalderen.

Komplett oppsett og drift av Microsoft 365 Business med Preferium.no

Preferium.no tilbyr en komplett servicepakke som inkluderer oppsett, konfigurasjon, og drift av Microsoft 365 Business. Dette betyr at alt fra administrasjon av Microsoft 365 app og MS Office brukere til skreddersydde løsninger for din bedrift er dekket, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Microsoft 365 med Preferium.no: Alt din bedrift trenger

Preferiums backupløsning for Microsoft 365 tilbyr en omfattende og sikker metode for å beskytte dine data. Denne tjenesten er skreddersydd for å støtte applikasjoner som OneDrive, Outlook, Exchange, SharePoint og Teams, og sikrer at din virksomhets digitale arbeidsflyt forblir uavbrutt, selv i møte med uforutsette hendelser som datafeil, malware eller ransomware-angrep.

Viktige Microsoft 365 verktøy for bedriften din

Med Microsoft 365 får bedriften din tilgang til kraftfulle verktøy som Microsoft Teams og SharePoint, som muliggjør enestående samarbeid og kommunikasjon internt og eksternt. OneDrive gir sikker lagring og deling av filer, mens PowerPoint står klar for å bistå med overbevisende presentasjoner.

Microsoft 365 og Teams: En ny æra av teamarbeid

Microsoft Teams har revolusjonert måten team kommuniserer og samarbeider på, med integrerte Microsoft 365 apper og ressurser lett tilgjengelige. Dette gjør Teams til et kraftsentrum for produktivitet og samarbeid innen din organisasjon.

Sikkerhet og skalerbarhet med Microsoft 365 Business

Sikkerhet og skalerbarhet er hjørnesteiner i Microsoft 365s tilbud. Preferium.no sikrer at bedriften din drar nytte av Microsofts omfattende sikkerhetstiltak, samtidig som de tilbyr fleksible løsninger som kan skaleres i takt med din virksomhets vekst.

Enkel overgang til Microsoft 365 med Preferium.no

Overgangen til Microsoft 365 har aldri vært enklere takket være Preferium.no. Vår sømløse migrasjonsprosess sikrer at din virksomhet raskt kan dra nytte av de utallige fordelene Microsoft 365 har å tilby, støttet av kontinuerlig support og vedlikehold.

Kom i gang med Microsoft 365

Å velge Preferium.no for din Microsoft 365 implementering gir din bedrift en uovertruffen fordel ved å ha en dedikert partner som tar seg av alle aspekter, fra oppsett til daglig drift og brukeradministrasjon. Med Preferium.no kan du trygt navigere i den digitale transformasjonen, styrke produktiviteten og sikre en fremtidssikret arbeidsplass for din bedrift.

Microsoft 365 Business Basic

kr. 89,-

Prisen inkluderer ikke MVA, og gjelder per bruker.

Tjenester som får fart på bedriften, inkludert:

 • Skreddersydd e-post for bedrifter (du@dinbedrift.com)

 • Nett- og mobilversjonene av Word, Excel, PowerPoint og Outlook

 • Chat, ring og hold videokonferanser med Microsoft Teams

 • 1 TB skylagring per bruker

 • Automatisk filtrering av søppelpost og skadelig programvare

 • Full backup er tilgjengelig som et tilleggstjeneste for kr 50 ekskl. mva. per måned.

microsoft 365 business
POPULÆR

Microsoft 365 Business Standard

kr. 169

Prisen inkluderer ikke MVA, og gjelder per bruker.

Alt som er inkludert i Business Basic, pluss:

 • Skrivebordsversjonene av Word, Excel, PowerPoint og Outlook 

 • Nettseminarer med deltakerregistrering og rapportering

 • Samarbeidsområder for å skape sammen ved hjelp av Microsoft Loop

 • Videoredigerings- og utformingsverktøy med Microsoft Clipchamp

 • Copilot for Microsoft 365 er tilgjengelig som et tillegg mot ekstra kostnad.

 • Full backup er tilgjengelig som et tilleggstjeneste for kr 50 ekskl. mva. per måned.

microsoft 365 business

Microsoft 365 Business Premium

ANBEFALES

kr. 289

Prisen inkluderer ikke MVA, og gjelder per bruker.

Alt som er inkludert i Business Standard, pluss:

 • Avansert identitets- og tilgangsstyring

 • Forbedret beskyttelse mot cybertrusler mot virus og phishing-angrep

 • Enhets- og endepunktbeskyttelse i virksomhetsklassen

 • Oppdag, klassifiser og beskytt sensitiv informasjon

 • Copilot for Microsoft 365 er tilgjengelig som et tillegg mot ekstra kostnad.

 • Full backup er tilgjengelig som et tilleggstjeneste for kr 50 ekskl. mva. per måned.

microsoft 365 business

Start ditt prosjekt med oss

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

Faq - Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Utforsk våre ofte stilte spørsmål for en grundig forståelse av våre tjenester, inkludert brukerstøtte og praksis, for å sikre at du får den mest verdifulle og tilfredsstillende opplevelsen mens du samarbeider med oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av webdesign- og utviklingstjenester til konkurransedyktige priser, variert fra 20 000 til over 100 000. På denne siden kan du se eksempler på vårt arbeid, som spenner fra grunnleggende nettsider til avanserte, skreddersydde løsninger. Hver av disse prosjektene viser vår kompetanse i å tilpasse oss til kundenes unike behov og visjoner, og understreker vårt engasjement for både kvalitet og innovasjon.

Absolutt ikke, vi tar oss av alt for deg. Vår helhetlige tilnærming til webdesign inkluderer full håndtering av webserver, domeneregistrering, og oppsett av e-post. Videre utvider vi vårt tilbud til å inkludere et bredt spekter av kreative tjenester, som grafisk design, logoutvikling, og videoproduksjon, for å sikre at din nettside ikke bare er funksjonell, men også visuelt tiltalende. Vi forstår viktigheten av kontinuerlig støtte, og tilbyr derfor omfattende ettermarkedssupport for å garantere en problemfri brukeropplevelse. Selv om det ikke er nødvendig, er du velkommen til å bidra med egne bilder for å personliggjøre nettsiden ytterligere.

Selvfølgelig! Å få en funksjonell og estetisk tiltalende nettside trenger ikke å være en kostbar affære. Vi tror på å tilby stilig og effektiv webdesign til overkommelige priser. Vi jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og budsjettramme. Sammen utforsker vi ulike løsninger, slik at du ender opp med en nettside som ikke bare ser bra ut, men også passer perfekt med dine økonomiske forutsetninger. Vi er her for å guide deg gjennom hele prosessen, og sikre at du får en nettside som både tilfredsstiller dine behov og forblir innenfor ditt budsjett.

Vi fokuserer på å bruke WordPress, en av de mest populære og brukervennlige publiseringsplattformene, som grunnlag for våre nettsideprosjekter. Kombinert med Kinsta WordPress-servere, garanterer vi ikke bare enestående ytelse, men også optimal sikkerhet for din nettside. For å sikre at din nettside står ut, bruker vi spesialisert programvare for å skreddersy designet og funksjonaliteten etter dine spesifikke behov. Vi fokuserer på å skape et profesjonelt og unikt design som reflekterer din merkevareidentitet, samtidig som vi sørger for at nettsiden din er sikker og beskyttet til enhver tid.

Tidsrammen for et nettsideprosjekt kan variere betydelig avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. For de mindre prosjektene, som for eksempel landingssider, kan vi ofte levere ferdige løsninger innen en til to uker. Større og mer omfattende prosjekter, derimot, kan kreve opptil seks måneder eller mer for å fullføre. I gjennomsnitt tar de fleste av våre nettsideprosjekter mellom 4 og 12 uker. Denne tidsrammen er påvirket av flere faktorer, inkludert prosjektets størrelse, detaljer i innholdet, samt hvor raskt og effektivt vi mottar tilbakemeldinger og nødvendig informasjon fra deg som kunde. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre en jevn prosess og holder deg oppdatert gjennom hvert trinn, slik at vi sammen kan nå de ønskede resultatene innenfor en optimal tidsramme.

Ja, vi tilbyr en rekke tjenester:

1. Tekst: Vi skriver tekster ved hjelp av AI-teknologi. Dette inkluderer alt fra blogginnlegg til produktbeskrivelser og markedsføringsmateriell.

2. Foto og Grafikk: Vi kan lage grafiske elementer for din nettside, inkludert tilpassede bilder, infografikker og annet visuelt innhold.

3. Video: Vi tilbyr videoproduksjonstjenester som inkluderer:
– Introduksjonsvideoer for ditt produkt eller firma.
– Grafiske og illustrative videoer.
– Bruk av AI-stemmer og AI-avatarer som ser svært realistiske ut.

4. Logo Design: Vi kan designe en unik og profesjonell logo for ditt merke eller firma.

5. Skaffe Materiale: Vi kan hjelpe med å finne og skaffe video- og bildeinnhold fra nettbaserte leverandører for å illustrere ditt produkt på en effektiv måte.

Vi sørger for at alt innhold er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og bidra til å fremheve ditt merkes unike egenskaper.

Ja, vi tilbyr brukerstøtte:

Gratis støtte for kritiske problemer: Hvis det oppstår kritiske problemer som serverfeil, hacking, eller lignende med din nettside, vil vi alltid bistå kostnadsfritt. Vi vil sørge for rask respons og effektive løsninger for å løse disse problemene så snart som mulig.

Betalte tjenester for endringer og annen hjelp: For endringer på nettsiden eller annen hjelp knyttet til nettsiden, som for eksempel oppdatering av innhold, designjusteringer, eller funksjonalitetsforbedringer, tar vi et konsulenthonorar på kr. 800 per time. Dette inkluderer profesjonell rådgivning, tilpasning og implementering av ønskede endringer.

Vi er dedikert til å sikre at din nettside fungerer optimalt og er tilpasset dine forretningsbehov. Vår brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultater med din digitale tilstedeværelse.

Har du et prosjekt i tankene?

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

ai teknologi ki-teknologi. kunstig intelligens
Vi tilbyr omfattende nettsider og IT-støtte, avansert AI-teknologi, sofistikert SEO, samt kreativ grafisk design. Våre tjenester inkluderer også profesjonell tekstskriving, utforming av ikoniske logoer, strategisk markedsføring, engasjerende AI-videoer og pålitelige e-postløsninger.
nettsider med enterprise hosting, e-post, og IT-brukerstøtte.

Preferium AS. All Rights Reserved.

 • Tjenester
 • Portefølje
 • Kontakt
IT-Support