Vipps Partner

    

ENTERPRISE NETTSIDER OG HOSTING
AI Chatbot på egen nettside

AI Chatbot (norsk)

AI Chatbot (norsk)

AI Chatbot (norsk)

I en digital tidsalder hvor tilgjengelighet og effektivitet står høyt på agendaen, introduserer Preferium en revolusjonerende løsning for din bedrift: en AI-drevet chatbot som prater norsk. Denne digitale assistenten, plassert strategisk på din nettside, tilbyr umiddelbare, intelligente svar på kundehenvendelser døgnet rundt. Bygget på avansert ChatGPT-teknologi, tilbyr vår AI chatbot menneskelignende samtaler, som gjør kundeservice mer personlig og engasjerende. Med Preferiums AI chatbot er det enkelt å forbedre kundetilfredsheten og effektivisere håndteringen av kundehenvendelser, samtidig som din bedrift kan fokusere på kjernevirksomheten.

Norsk AI Chatbot (ChatGPT) fra Preferium: Din Digitale Kundeserviceassistent

Preferium bringer fremtidens kundeservice til nåtiden med vår skreddersydde norske AI Chatbot-løsning. Denne innovative assistenten blir en integrert del av din nettside, plassert strategisk i nedre høyre eller venstre hjørne, og står klar til å engasjere besøkende med umiddelbare, intelligente svar basert på informasjonen den er matet med. Denne tilnærmingen revolusjonerer kundeservicen ved å kombinere umiddelbar tilgjengelighet med personlige, menneskelignende interaksjoner.

Umiddelbar Kundeservice på Din Nettside

Preferiums AI Chatbot er designet for å være den første kontaktpunktet for besøkende på din nettside. Med sin tilstedeværelse i et hjørne av skjermen, er den alltid lett tilgjengelig for kundene dine. Denne umiddelbare tilgjengeligheten sikrer at kundene dine får den hjelpen de trenger, akkurat når de trenger det, noe som forbedrer brukeropplevelsen og kundetilfredsheten.

Tilpasset Din Bedrifts Behov

For at AI Chatboten skal fungere optimalt, trenger den informasjon om bedriften din. Det eneste Preferium trenger fra deg, er informasjon om bedriften i tekstform. Denne informasjonen matet inn i chatboten, slik at den kan lære seg alt den trenger å vite om dine produkter, tjenester og vanlige kundespørsmål. Dette gjør at chatboten kan levere nøyaktige og relevante svar, tilpasset din bedrifts unike tilbud og behov.

Intelligente, Menneskelignende Samtaler med norsk AI Chatbot

Bygget på den avanserte ChatGPT-teknologien, tilbyr vår AI Chatbot samtaler som etterligner menneskelig interaksjon. Dette gjør kommunikasjonen mer naturlig og engasjerende for kundene dine, og bidrar til å bygge en positiv relasjon mellom kunden og din merkevare. 

Effektiv Behandling av Forespørsler

Preferiums AI Chatbot håndterer effektivt en rekke forespørsler, fra enkle spørsmål om produkter og tjenester til mer komplekse henvendelser. For forespørsler som krever personlig oppfølging, kan chatboten samle inn kontaktinformasjon og sende detaljerte beskjeder til bedriften din via e-post. Dette sikrer at ingen henvendelser går ubesvart og at alle kundespørsmål blir håndtert på en tilfredsstillende måte.

Enkel Integrering

Integreringen av Preferiums AI Chatbot på din nettside er enkel og krever minimal innsats fra din side. Vår løsning er designet for å fungere sømløst med din eksisterende nettside, uten behov for omfattende tilpasninger. 

Med Preferiums AI Chatbot løsning kan din bedrift tilby enestående, fremtidssikret kundeservice som både effektiviserer kundehenvendelser og forbedrer den generelle kundeopplevelsen.

Velg din AI chatbot pakke

Med vårt abonnementstilbud kan du enkelt integrere en AI-drevet chatbot på din nettside. Alt du trenger å gjøre er å velge et abonnement og sende oss tekstinformasjon om ditt firma og dine tjenester. Vi tar hånd om opplæringen av AI med informasjonen du gir oss, samt integrasjonen på din nettside. Gjør kundeservicen mer tilgjengelig og effektiv med vår ChatGPT-baserte løsning.

AI Chatbot Pro

Perfekt for enkeltpersoner eller små bedrifter som kommer i gang.

kr. 399

/mnd. inkl. mva.

AI Chatbot Business

Ideell for voksende virksomheter og nettsteder med moderat trafikk.

kr. 999

/mnd. inkl. mva.

AI Chatbot Enterprise

For krevende nettsider og nettbutikker med mye trafikk.

kr. 3999

/mnd. inkl. mva.

Start ditt prosjekt med oss

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

Faq - Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Utforsk våre ofte stilte spørsmål for en grundig forståelse av våre tjenester, inkludert brukerstøtte og praksis, for å sikre at du får den mest verdifulle og tilfredsstillende opplevelsen mens du samarbeider med oss.

«Vi tilbyr et bredt spekter av webdesign- og utviklingstjenester til konkurransedyktige priser, variert fra 20 000 til over 100 000. På denne siden kan du se eksempler på vårt arbeid, som spenner fra grunnleggende nettsider til avanserte, skreddersydde løsninger. Hver av disse prosjektene viser vår kompetanse i å tilpasse oss til kundenes unike behov og visjoner, og understreker vårt engasjement for både kvalitet og innovasjon.»

«Absolutt ikke, vi tar oss av alt for deg. Vår helhetlige tilnærming til webdesign inkluderer full håndtering av webserver, domeneregistrering, og oppsett av e-post. Videre utvider vi vårt tilbud til å inkludere et bredt spekter av kreative tjenester, som grafisk design, logoutvikling, og videoproduksjon, for å sikre at din nettside ikke bare er funksjonell, men også visuelt tiltalende. Vi forstår viktigheten av kontinuerlig støtte, og tilbyr derfor omfattende ettermarkedssupport for å garantere en problemfri brukeropplevelse. Selv om det ikke er nødvendig, er du velkommen til å bidra med egne bilder for å personliggjøre nettsiden ytterligere.»
Selvfølgelig! Å få en funksjonell og estetisk tiltalende nettside trenger ikke å være en kostbar affære. Vi tror på å tilby stilig og effektiv webdesign til overkommelige priser. Vi jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og budsjettramme. Sammen utforsker vi ulike løsninger, slik at du ender opp med en nettside som ikke bare ser bra ut, men også passer perfekt med dine økonomiske forutsetninger. Vi er her for å guide deg gjennom hele prosessen, og sikre at du får en nettside som både tilfredsstiller dine behov og forblir innenfor ditt budsjett.

Vi fokuserer på å bruke WordPress, en av de mest populære og brukervennlige publiseringsplattformene, som grunnlag for våre nettsideprosjekter. Kombinert med Kinsta WordPress-servere, garanterer vi ikke bare enestående ytelse, men også optimal sikkerhet for din nettside. For å sikre at din nettside står ut, bruker vi spesialisert programvare for å skreddersy designet og funksjonaliteten etter dine spesifikke behov. Vi fokuserer på å skape et profesjonelt og unikt design som reflekterer din merkevareidentitet, samtidig som vi sørger for at nettsiden din er sikker og beskyttet til enhver tid.

Tidsrammen for et nettsideprosjekt kan variere betydelig avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. For de mindre prosjektene, som for eksempel landingssider, kan vi ofte levere ferdige løsninger innen en til to uker. Større og mer omfattende prosjekter, derimot, kan kreve opptil seks måneder eller mer for å fullføre. I gjennomsnitt tar de fleste av våre nettsideprosjekter mellom 4 og 12 uker. Denne tidsrammen er påvirket av flere faktorer, inkludert prosjektets størrelse, detaljer i innholdet, samt hvor raskt og effektivt vi mottar tilbakemeldinger og nødvendig informasjon fra deg som kunde. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre en jevn prosess og holder deg oppdatert gjennom hvert trinn, slik at vi sammen kan nå de ønskede resultatene innenfor en optimal tidsramme.

Ja, vi tilbyr en rekke tjenester:

1. Tekst: Vi skriver tekster ved hjelp av AI-teknologi. Dette inkluderer alt fra blogginnlegg til produktbeskrivelser og markedsføringsmateriell.

2. Foto og Grafikk: Vi kan lage grafiske elementer for din nettside, inkludert tilpassede bilder, infografikker og annet visuelt innhold.

3. Video: Vi tilbyr videoproduksjonstjenester som inkluderer:
– Introduksjonsvideoer for ditt produkt eller firma.
– Grafiske og illustrative videoer.
– Bruk av AI-stemmer og AI-avatarer som ser svært realistiske ut.

4. Logo Design: Vi kan designe en unik og profesjonell logo for ditt merke eller firma.

5. Skaffe Materiale: Vi kan hjelpe med å finne og skaffe video- og bildeinnhold fra nettbaserte leverandører for å illustrere ditt produkt på en effektiv måte.

Vi sørger for at alt innhold er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og bidra til å fremheve ditt merkes unike egenskaper.

Ja, vi tilbyr brukerstøtte:

Gratis støtte for kritiske problemer: Hvis det oppstår kritiske problemer som serverfeil, hacking, eller lignende med din nettside, vil vi alltid bistå kostnadsfritt. Vi vil sørge for rask respons og effektive løsninger for å løse disse problemene så snart som mulig.

Betalte tjenester for endringer og annen hjelp: For endringer på nettsiden eller annen hjelp knyttet til nettsiden, som for eksempel oppdatering av innhold, designjusteringer, eller funksjonalitetsforbedringer, tar vi et konsulenthonorar på kr. 800 per time. Dette inkluderer profesjonell rådgivning, tilpasning og implementering av ønskede endringer.

Vi er dedikert til å sikre at din nettside fungerer optimalt og er tilpasset dine forretningsbehov. Vår brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultater med din digitale tilstedeværelse.

  • Tjenester
  • Kontakt