Vipps Partner

    

ENTERPRISE NETTSIDER OG HOSTING
AI Chatbot integrert på nettsider

AI Chatbot (norsk GPT)

Etabler deg som leverandør av AI-chatboter under eget merkenavn og skap en jevn, månedlig inntekt.

AI Chatbot (norsk GPT)

Etabler deg som leverandør av AI-chatboter under eget merkenavn og skap en jevn, månedlig inntekt.

AI Chatbot (norsk GPT)

Etabler deg som leverandør av AI-chatboter under eget merkenavn og skap en jevn, månedlig inntekt.

Preferium tilbyr dere en unik mulighet til å utvikle og videreselge skreddersydde, flerspråklige AI-chatboter til bedrifter, og skape en fast månedlig inntekt. Ved en enkel opplæringsprosess, hvor du forer chatboten med relevante tekster, kan den tilpasses og integreres på bedrifters nettsider, og tilbyr umiddelbare svar på kundehenvendelser 24/7. Denne tjenesten revolusjonerer kundeservice, samtidig som den gir din virksomhet en stabil inntektskilde gjennom en månedlig betalingsmodell, og styrker din posisjon som en ledende leverandør av innovative kundeserviceløsninger.

Norsk AI Chatbot (ChatGPT). Skap og videreselg.

Preferium bringer fremtidens kundeservice til nåtiden med vår skreddersydde norske AI Chatbot-løsning. Denne innovative assistenten blir en integrert del av din nettside, plassert strategisk i nedre høyre eller venstre hjørne, og står klar til å engasjere besøkende med umiddelbare, intelligente svar basert på informasjonen den er matet med. Denne tilnærmingen revolusjonerer kundeservicen ved å kombinere umiddelbar tilgjengelighet med personlige, menneskelignende interaksjoner.

Umiddelbar Kundeservice på Nettsider

Preferiums AI Chatbot er designet for å være den første kontaktpunktet for besøkende på nettsidene. Med sin tilstedeværelse i et hjørne av skjermen, er den alltid lett tilgjengelig for kundene dine. Denne umiddelbare tilgjengeligheten sikrer at kundene dine får den hjelpen de trenger, akkurat når de trenger det, noe som forbedrer brukeropplevelsen og kundetilfredsheten.

Tilpasses Bedriftens Behov

For at AI-chatboten skal yte sitt beste, er den avhengig av å få tilgang til bedriftsrelatert informasjon i tekstformat. Dette innebærer at alt du trenger å gjøre, er å forsyne chatboten med detaljert tekst om produkter, tjenester, og de mest stilte spørsmålene fra kunder. Når denne informasjonen er integrert, tilpasser chatboten seg for å tilby presise og relevante svar som speiler din bedrifts spesifikke tilbud og kundebehov. I tillegg er chatboten utrustet med evnen til å kommunisere på en rekke språk, takket være ChatGPTs støtte for over 100 språk, noe som gjør den i stand til å betjene et globalt publikum.

Intelligente, Menneskelignende Samtaler med norsk AI Chatbot

Bygget på den avanserte ChatGPT-teknologien, tilbyr vår AI Chatbot samtaler som etterligner menneskelig interaksjon. Dette gjør kommunikasjonen mer naturlig og engasjerende for kundene, og bidrar til å bygge en positiv relasjon mellom kunden og merkevaren.

Effektiv Behandling av Forespørsler

Preferiums AI Chatbot håndterer effektivt en rekke forespørsler, fra enkle spørsmål om produkter og tjenester til mer komplekse henvendelser. For forespørsler som krever personlig oppfølging, kan chatboten samle inn kontaktinformasjon og sende detaljerte beskjeder til bedriften din via e-post. Dette sikrer at ingen henvendelser går ubesvart og at alle kundespørsmål blir håndtert på en tilfredsstillende måte.

Enkel Integrering

Integreringen av Preferiums AI Chatbots på nettsider er enkelt og krever minimal innsats fra din side. Vår løsning er designet for å fungere sømløst med eksisterende nettsider, uten behov for omfattende tilpasninger. 

Med Preferiums AI Chatbot løsning kan din bedrift tilby enestående, fremtidssikret kundeservice som både effektiviserer kundehenvendelser og forbedrer den generelle kundeopplevelsen.

Selg AI Chatbots til dine kunder

Velg din AI chatbot pakke

Tilby AI-chatboter som en del av ditt produktspekter og generer en stabil, månedlig inntektsstrøm.

Med vårt abonnementstilbud kan du enkelt integrere en AI-drevet chatbot på din nettside eller dine kunders nettsider. Gjør kundeservicen mer tilgjengelig og effektiv med vår ChatGPT-baserte løsning. Nb. Kontrollpanelet er engelsk pga. vi tilbyr dette internasjonalt. Chatbotene støtter norsk. Etter bestilling vil du motta en e-post med ditt brukernavn og en lenke for å lage ditt passord.

NB. Prisene under er oppgitt eks. mva.

Eksklusiv Lanseringsrabatt: Kun for de 50 første pionerene!

Benytt anledningen til å være i forkant i Norge ved å utvikle og selge tilpassede chatboter på bare 15 minutter til et ubegrenset antall virksomheter. Dette gir deg sjansen til å bygge opp en stabil månedlig inntekt gjennom abonnementsbaserte tjenester som har en universell tiltrekningskraft, klare for markedsføring både lokalt og globalt. Gå ikke glipp av muligheten til å lede an i en ekspanderende bransje. Merk deg at fakturering og abonnementshåndtering for dine kunder, enten det er via faktura, Stripe, eller andre betalingsløsninger, må organiseres av deg selv. Vi er alltid her for å tilby veiledning og råd for å sette dette opp effektivt. Ta steget i dag og bli en pioner innenfor den fremvoksende chatbotindustrien!

lag ai chatbots norsk

Eksklusiv Rabattkode

Tilby AI-chatboter som en del av ditt produktspekter og generer en stabil, månedlig inntektsstrøm.

Få 75% rabatt på Agency (Whitelabel)
COPIED
Lifetime75VIP COPIED

Start ditt prosjekt med oss

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

Faq - Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Utforsk våre ofte stilte spørsmål for en grundig forståelse av våre tjenester, inkludert brukerstøtte og praksis, for å sikre at du får den mest verdifulle og tilfredsstillende opplevelsen mens du samarbeider med oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av webdesign- og utviklingstjenester til konkurransedyktige priser, variert fra 20 000 til over 100 000. På denne siden kan du se eksempler på vårt arbeid, som spenner fra grunnleggende nettsider til avanserte, skreddersydde løsninger. Hver av disse prosjektene viser vår kompetanse i å tilpasse oss til kundenes unike behov og visjoner, og understreker vårt engasjement for både kvalitet og innovasjon.

Absolutt ikke, vi tar oss av alt for deg. Vår helhetlige tilnærming til webdesign inkluderer full håndtering av webserver, domeneregistrering, og oppsett av e-post. Videre utvider vi vårt tilbud til å inkludere et bredt spekter av kreative tjenester, som grafisk design, logoutvikling, og videoproduksjon, for å sikre at din nettside ikke bare er funksjonell, men også visuelt tiltalende. Vi forstår viktigheten av kontinuerlig støtte, og tilbyr derfor omfattende ettermarkedssupport for å garantere en problemfri brukeropplevelse. Selv om det ikke er nødvendig, er du velkommen til å bidra med egne bilder for å personliggjøre nettsiden ytterligere.

Selvfølgelig! Å få en funksjonell og estetisk tiltalende nettside trenger ikke å være en kostbar affære. Vi tror på å tilby stilig og effektiv webdesign til overkommelige priser. Vi jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og budsjettramme. Sammen utforsker vi ulike løsninger, slik at du ender opp med en nettside som ikke bare ser bra ut, men også passer perfekt med dine økonomiske forutsetninger. Vi er her for å guide deg gjennom hele prosessen, og sikre at du får en nettside som både tilfredsstiller dine behov og forblir innenfor ditt budsjett.

Vi fokuserer på å bruke WordPress, en av de mest populære og brukervennlige publiseringsplattformene, som grunnlag for våre nettsideprosjekter. Kombinert med Kinsta WordPress-servere, garanterer vi ikke bare enestående ytelse, men også optimal sikkerhet for din nettside. For å sikre at din nettside står ut, bruker vi spesialisert programvare for å skreddersy designet og funksjonaliteten etter dine spesifikke behov. Vi fokuserer på å skape et profesjonelt og unikt design som reflekterer din merkevareidentitet, samtidig som vi sørger for at nettsiden din er sikker og beskyttet til enhver tid.

Tidsrammen for et nettsideprosjekt kan variere betydelig avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. For de mindre prosjektene, som for eksempel landingssider, kan vi ofte levere ferdige løsninger innen en til to uker. Større og mer omfattende prosjekter, derimot, kan kreve opptil seks måneder eller mer for å fullføre. I gjennomsnitt tar de fleste av våre nettsideprosjekter mellom 4 og 12 uker. Denne tidsrammen er påvirket av flere faktorer, inkludert prosjektets størrelse, detaljer i innholdet, samt hvor raskt og effektivt vi mottar tilbakemeldinger og nødvendig informasjon fra deg som kunde. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre en jevn prosess og holder deg oppdatert gjennom hvert trinn, slik at vi sammen kan nå de ønskede resultatene innenfor en optimal tidsramme.

Ja, vi tilbyr en rekke tjenester:

1. Tekst: Vi skriver tekster ved hjelp av AI-teknologi. Dette inkluderer alt fra blogginnlegg til produktbeskrivelser og markedsføringsmateriell.

2. Foto og Grafikk: Vi kan lage grafiske elementer for din nettside, inkludert tilpassede bilder, infografikker og annet visuelt innhold.

3. Video: Vi tilbyr videoproduksjonstjenester som inkluderer:
– Introduksjonsvideoer for ditt produkt eller firma.
– Grafiske og illustrative videoer.
– Bruk av AI-stemmer og AI-avatarer som ser svært realistiske ut.

4. Logo Design: Vi kan designe en unik og profesjonell logo for ditt merke eller firma.

5. Skaffe Materiale: Vi kan hjelpe med å finne og skaffe video- og bildeinnhold fra nettbaserte leverandører for å illustrere ditt produkt på en effektiv måte.

Vi sørger for at alt innhold er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og bidra til å fremheve ditt merkes unike egenskaper.

Ja, vi tilbyr brukerstøtte:

Gratis støtte for kritiske problemer: Hvis det oppstår kritiske problemer som serverfeil, hacking, eller lignende med din nettside, vil vi alltid bistå kostnadsfritt. Vi vil sørge for rask respons og effektive løsninger for å løse disse problemene så snart som mulig.

Betalte tjenester for endringer og annen hjelp: For endringer på nettsiden eller annen hjelp knyttet til nettsiden, som for eksempel oppdatering av innhold, designjusteringer, eller funksjonalitetsforbedringer, tar vi et konsulenthonorar på kr. 800 per time. Dette inkluderer profesjonell rådgivning, tilpasning og implementering av ønskede endringer.

Vi er dedikert til å sikre at din nettside fungerer optimalt og er tilpasset dine forretningsbehov. Vår brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultater med din digitale tilstedeværelse.

Har du et prosjekt i tankene?

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

ai teknologi ki-teknologi. kunstig intelligens
Vi tilbyr omfattende nettsider og IT-støtte, avansert AI-teknologi, sofistikert SEO, samt kreativ grafisk design. Våre tjenester inkluderer også profesjonell tekstskriving, utforming av ikoniske logoer, strategisk markedsføring, engasjerende AI-videoer og pålitelige e-postløsninger.
nettsider med enterprise hosting, e-post, og IT-brukerstøtte.

Preferium AS. All Rights Reserved.

© UiCore 2024. All Rights Reserved.

  • Tjenester
  • Portefølje
  • Kontakt
IT-Support