Vipps Partner

    

ENTERPRISE NETTSIDER OG HOSTING
Sikker Backup for Microsoft 365 med Preferium

Backup av Microsoft 365

Backup av Microsoft 365

Backup av Microsoft 365

Oppdag Preferiums backupløsning for Microsoft 365, en omfattende tjeneste designet for å sikre dine data. Med ubegrenset lagringsplass, automatiserte sikkerhetskopier, og granulær gjenoppretting, garanterer Preferium kontinuerlig beskyttelse for din virksomhets digitale arbeidsflyt. Med AES 256-bits kryptering og brukertilpasset tilgang, setter Preferium standarden for sikker og pålitelig databeskyttelse.

backup microsoft 365

Backupløsning for Microsoft 365

Preferiums backupløsning for Microsoft 365 tilbyr en omfattende og sikker metode for å beskytte dine data. Denne tjenesten er skreddersydd for å støtte applikasjoner som OneDrive, Outlook, Exchange, SharePoint og Teams, og sikrer at din virksomhets digitale arbeidsflyt forblir uavbrutt, selv i møte med uforutsette hendelser som datafeil, malware eller ransomware-angrep.

Tjenesteomfang

Ubegrenset Lagringsplass
Med Preferiums backupløsning får du ubegrenset lagringsplass, noe som sikrer at all din data er trygt bevart, uansett filstørrelse eller dokumentmengde.

Automatiserte Sikkerhetskopier
Vår løsning beskytter dine data mot utilsiktet sletting og skadelig programvare gjennom automatiske sikkerhetskopier tre ganger daglig. Dette muliggjør en rask gjenoppretting fra uventede applikasjonsfeil eller feilslåtte tredjepartsintegreringer.

Granulær Gjenoppretting
Med Preferium kan du søke etter og gjenopprette spesifikke filer, hele mapper, bilder, videoer, e-poster, samt kontakter og kalendere ned til minste detalj.

Kontinuerlig Dataretensjon
Vår tjeneste sikrer at dine data er beskyttet 24/7 med intuitive planer for snapshot av alle filer og e-postvedlegg for dine ansatte.

Trefoldig Databeskyttelse
Preferiums backupløsning tilbyr tre nivåer av databeskyttelse: Automatisert sikkerhetskopi tre ganger daglig, AES 256-bits kryptert overføring og lagring, samt datakontroller som følger bransjestandarder.

Snapshot og Versjonering
Vår backupløsning beholder tidligere versjoner av dine sikkerhetskopierte data som snapshots basert på tidspunkt, som gir deg muligheten til å utføre gjenopprettinger til nøyaktig det tidspunktet du ønsker.

– Automatiserte sikkerhetskopier utføres 3 ganger daglig og beholdes i 30 dager.
– Etter 30 dager bevares en av de daglige sikkerhetskopiene per bruker.
– Etter 90 dager bevares en ukentlig sikkerhetskopi per bruker.
– Etter 365 dager bevares en månedlig sikkerhetskopi per bruker.

Brukeradgang og Selvbetjening

Som en del av Preferiums backupløsning, får kundene tilgang til sin egen brukerkonto hvor de selv kan logge inn og finne/gjenopprette mistede filer. Selv om selvbetjening er et tilgjengelig alternativ, anbefaler vi at du kontakter Preferium direkte hvis du opplever datatap, slik at vi kan assistere deg gjennom gjenopprettingsprosessen på en mest effektiv og sikker måte.

Konklusjon

Med Preferiums backupløsning for Microsoft 365 er dine data ikke bare sikret gjennom robuste sikkerhetskopieringsrutiner, men du får også fleksibiliteten til granulær gjenoppretting og ubegrenset lagringsplass. Denne løsningen sikrer at din virksomhets digitale informasjon forblir sikker og tilgjengelig, selv under uforutsette omstendigheter.

Backup av Microsoft 365

Komplett løsning for bedrift og privat

Preferiums backupløsning for Microsoft 365 er designet for å gi pålitelig og sikker databeskyttelse for virksomheter. Tjenesten tilbyr automatiserte sikkerhetskopier, ubegrenset lagringsplass, og muligheten for granulær gjenoppretting, som sikrer at virksomhetens data er beskyttet mot uforutsette hendelser.

Velg Preferium for enkel, profesjonell sikkerhetskopiering der dine data beskyttes med førsteklasses sikkerhet og ytelse.

Backup av Microsoft 365
per e-postadresse / bruker

kr. 149 /mnd. eks. mva.
per måned

Ubegrenset lagringsplass

Automatiserte sikkerhetskopier

Granulær gjenoppretting

Backup av delt bedriftsdata

AES 256-bits kryptering

Intuitivt brukergrensesnitt

Dedikert personlig support

Start ditt prosjekt med oss

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

Faq - Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Utforsk våre ofte stilte spørsmål for en grundig forståelse av våre tjenester, inkludert brukerstøtte og praksis, for å sikre at du får den mest verdifulle og tilfredsstillende opplevelsen mens du samarbeider med oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av webdesign- og utviklingstjenester til konkurransedyktige priser, variert fra 20 000 til over 100 000. På denne siden kan du se eksempler på vårt arbeid, som spenner fra grunnleggende nettsider til avanserte, skreddersydde løsninger. Hver av disse prosjektene viser vår kompetanse i å tilpasse oss til kundenes unike behov og visjoner, og understreker vårt engasjement for både kvalitet og innovasjon.

Absolutt ikke, vi tar oss av alt for deg. Vår helhetlige tilnærming til webdesign inkluderer full håndtering av webserver, domeneregistrering, og oppsett av e-post. Videre utvider vi vårt tilbud til å inkludere et bredt spekter av kreative tjenester, som grafisk design, logoutvikling, og videoproduksjon, for å sikre at din nettside ikke bare er funksjonell, men også visuelt tiltalende. Vi forstår viktigheten av kontinuerlig støtte, og tilbyr derfor omfattende ettermarkedssupport for å garantere en problemfri brukeropplevelse. Selv om det ikke er nødvendig, er du velkommen til å bidra med egne bilder for å personliggjøre nettsiden ytterligere.

Selvfølgelig! Å få en funksjonell og estetisk tiltalende nettside trenger ikke å være en kostbar affære. Vi tror på å tilby stilig og effektiv webdesign til overkommelige priser. Vi jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og budsjettramme. Sammen utforsker vi ulike løsninger, slik at du ender opp med en nettside som ikke bare ser bra ut, men også passer perfekt med dine økonomiske forutsetninger. Vi er her for å guide deg gjennom hele prosessen, og sikre at du får en nettside som både tilfredsstiller dine behov og forblir innenfor ditt budsjett.

Vi fokuserer på å bruke WordPress, en av de mest populære og brukervennlige publiseringsplattformene, som grunnlag for våre nettsideprosjekter. Kombinert med Kinsta WordPress-servere, garanterer vi ikke bare enestående ytelse, men også optimal sikkerhet for din nettside. For å sikre at din nettside står ut, bruker vi spesialisert programvare for å skreddersy designet og funksjonaliteten etter dine spesifikke behov. Vi fokuserer på å skape et profesjonelt og unikt design som reflekterer din merkevareidentitet, samtidig som vi sørger for at nettsiden din er sikker og beskyttet til enhver tid.

Tidsrammen for et nettsideprosjekt kan variere betydelig avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet. For de mindre prosjektene, som for eksempel landingssider, kan vi ofte levere ferdige løsninger innen en til to uker. Større og mer omfattende prosjekter, derimot, kan kreve opptil seks måneder eller mer for å fullføre. I gjennomsnitt tar de fleste av våre nettsideprosjekter mellom 4 og 12 uker. Denne tidsrammen er påvirket av flere faktorer, inkludert prosjektets størrelse, detaljer i innholdet, samt hvor raskt og effektivt vi mottar tilbakemeldinger og nødvendig informasjon fra deg som kunde. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å sikre en jevn prosess og holder deg oppdatert gjennom hvert trinn, slik at vi sammen kan nå de ønskede resultatene innenfor en optimal tidsramme.

Ja, vi tilbyr en rekke tjenester:

1. Tekst: Vi skriver tekster ved hjelp av AI-teknologi. Dette inkluderer alt fra blogginnlegg til produktbeskrivelser og markedsføringsmateriell.

2. Foto og Grafikk: Vi kan lage grafiske elementer for din nettside, inkludert tilpassede bilder, infografikker og annet visuelt innhold.

3. Video: Vi tilbyr videoproduksjonstjenester som inkluderer:
– Introduksjonsvideoer for ditt produkt eller firma.
– Grafiske og illustrative videoer.
– Bruk av AI-stemmer og AI-avatarer som ser svært realistiske ut.

4. Logo Design: Vi kan designe en unik og profesjonell logo for ditt merke eller firma.

5. Skaffe Materiale: Vi kan hjelpe med å finne og skaffe video- og bildeinnhold fra nettbaserte leverandører for å illustrere ditt produkt på en effektiv måte.

Vi sørger for at alt innhold er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og bidra til å fremheve ditt merkes unike egenskaper.

Ja, vi tilbyr brukerstøtte:

Gratis støtte for kritiske problemer: Hvis det oppstår kritiske problemer som serverfeil, hacking, eller lignende med din nettside, vil vi alltid bistå kostnadsfritt. Vi vil sørge for rask respons og effektive løsninger for å løse disse problemene så snart som mulig.

Betalte tjenester for endringer og annen hjelp: For endringer på nettsiden eller annen hjelp knyttet til nettsiden, som for eksempel oppdatering av innhold, designjusteringer, eller funksjonalitetsforbedringer, tar vi et konsulenthonorar på kr. 800 per time. Dette inkluderer profesjonell rådgivning, tilpasning og implementering av ønskede endringer.

Vi er dedikert til å sikre at din nettside fungerer optimalt og er tilpasset dine forretningsbehov. Vår brukerstøtte er alltid klar til å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultater med din digitale tilstedeværelse.

Har du et prosjekt i tankene?

La oss samarbeide for å bringe dine ideer til liv. Ta kontakt for skreddersydd ekspertise og gode løsninger.

ai teknologi ki-teknologi. kunstig intelligens
Vi tilbyr omfattende nettsider og IT-støtte, avansert AI-teknologi, sofistikert SEO, samt kreativ grafisk design. Våre tjenester inkluderer også profesjonell tekstskriving, utforming av ikoniske logoer, strategisk markedsføring, engasjerende AI-videoer og pålitelige e-postløsninger.
nettsider med enterprise hosting, e-post, og IT-brukerstøtte.

Preferium AS. All Rights Reserved.

  • Tjenester
  • Portefølje
  • Kontakt